Verzending en Retourneren

Verzend- en retourbeleid.

Verzending:

Indien je bij ons besteld kun je in veel gevallen kiezen tussen DHL of PostNL. Ook onderscheidt het zich veelal om bij DHL te kiezen tussen een servicepunt of levering aan huis. Indien u op een andere manier jouw bestelling verzonden wilt hebben, stuur ons hierover eerst even een mail. Verzenden op gewicht is op eigen risico, beide partijen kunnen de post niet volgen en een verzendbewijs is ook niet te weerleggen. Uiteraard is ophalen ook altijd mogelijk (Alkmaar). Hiervoor kan per mail, telefoon of facebook een afspraak gemaakt worden.

Retourneren:

Tot 14 dagen na het ontvangen van jouw bestelling heb je het recht deze te retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd (de kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening). Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, kun je het artikel aan ons retourneren*. Het retourneren is op eigen risico. Er kan gekozen worden voor retourneren met of zonder track&trace. Wanneer wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen het verschuldigde bedrag terug storten. Let op dat afgeprijsde artikelen niet geretourneerd kunnen worden. Ook gepersonaliseerde artikelen en/of op maat gemaakte items zoals bedrukte tassen, shirts, bekers ed met of zonder naam kunnen niet terug gestuurd worden.

De retour gestuurde artikelen dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden,  met aangehechte prijskaartjes en eventueel in de originele verpakking
  • Ongedragen en onbeschadigd te zijn
  • Ongewassen te zijn
  • Niet hersteld te zijn (zonder overleg met ons)

Alleen als aan al deze voorwaarden is voldaan, wordt de zending als retour geaccepteerd en wordt het verschuldigde bedrag terug gestort.

Uiteraard is het ook mogelijk om een artikel te ruilen. Stuur ons van tevoren even een bericht om te controleren of het gewenste artikel nog voorradig is.
Wij reserveren deze dan tijdelijk tot wij de retour in goede orde hebben ontvangen en versturen vervolgens het nieuwe artikel toe. Deze kosten zijn echter wel voor jezelf.